Ontmoet team Amsterdam!

  • 23 mei 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

We hebben inmiddels al een aantal teams aan je voorgesteld de afgelopen maanden. Vorige maand was het team Den Haag en nu is het de beurt aan team Amsterdam. De afgelopen tijd is er in dit team aardig wat veranderd. Er is een nieuwe collega bijgekomen (welkom Iris!) en het team is verhuisd naar een nieuwe locatie. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Vertel eens, wie zitten er in team DNZB Amsterdam

“Wij staan met vier man sterk binnen het team: Tanja, Iris, Emiel en Cas. Wij hebben allemaal verschillende achtergronden. Tanja heeft veel ervaring in de zorgsector, Iris komt uit de horeca waar zij teamleider en planner is geweest. Emiel heeft veel ervaring opgedaan als planner in diverse sectoren en Cas heeft ervaring als zelfstandige in de recruitmentwereld en heeft veel gewerkt met bedrijfsbureaus van zorginstellingen.”

Ook leuk om te weten: Wat doen jullie in je vrije tijd?

Ook dit keer weer een sportief team! Tanja kickbokst drie keer per week en Cas is bijna elk weekend op het water te vinden als kitesurfer. Iris rijdt elke week paard en Emiel heeft veel gedanst in ballroom competities.

Wat weten wij nog niet van jullie?

“Dat iedereen behalve Cas (een ras Rotterdammer) Brabants is in team Amsterdam. Emiel een Rubik’s cube in twee minuten op kan lossen. Iris voor de liefde uit het zonnige Brabant naar de randstad is verhuisd en dat Tanja ons allemaal kan verslaan met een eetwedstrijd.”

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

“Iedereen tevreden is. Wij zijn altijd op zoek naar de beste situatie voor de zorginstellingen en de ZZP’ers. Als wij van de zorginstelling en van de ZZP’er horen dat ze erg tevreden zijn met elkaar en meer met elkaar gaan samenwerken, dan kan onze dag niet meer stuk!”

Wat heeft DNZB Amsterdam te bieden?

“Team Amsterdam vindt transparantie en goed werk leveren erg belangrijk. Je kunt ons altijd bellen voor vragen en opmerkingen. Door onze ervaring in de zorg, planning en financiën, kunnen wij je bij alles adviseren.”

  • 23 mei 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01