Ontmoet team Rotterdam!

  • 14 februari 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Onze nieuwspagina loopt vol met handige nieuwsberichten voor jou als ZZP’er. In het vorige bericht vertelden we je wat meer over het werken via de zorg bemiddelaar DNZB. En wat is er dan leuker om ook meteen onze teams een beetje te leren kennen? Dat dachten wij ook. Daarom stellen we nu maandelijks een team aan je voor. En we beginnen bij… Team Rotterdam!

Vertel eens, wie zitten er in Team DNZB Rotterdam?

“Ons Team bestaat uit Susan, Milou, Danielle, Mitchell, Nicole en onze nieuwste aanwinst Desirée. Milou en Danielle werken al ruim 3 jaar bij DNZB. Susan is hierna aangesloten en Mitchell en Nicole zijn beide begonnen als stagiair, om daarna door te groeien binnen het team. Desirée is in februari gestart. Het leuke aan werken bij DNZB Rotterdam is het teamgevoel en de sfeer. We werken met een gedreven, hard werkend team. Daarnaast is het werk heel veelzijdig: het ene moment ben je bezig met het inplannen van diensten en het andere moment voer je een intakegesprek met een ZZP’er.”

Ook leuk om te weten: wat doen jullie in je vrije tijd?

“Op maandag hebben we eigenlijk altijd genoeg te bespreken over het weekend, we doen genoeg! Mitchell en Milou zijn vaak te vinden in de sportschool, Danielle kom je eerder buiten tegen tijdens een rondje hardlopen. We vinden het leuk om veel tijd te besteden met vrienden en familie, al heeft Desirée daar de afgelopen periode niet veel tijd voor gehad: ze was druk in de weer met haar verhuizing. Maar één ding hebben we allemaal gemeen: we houden van borrelen en eten buiten de deur!”

Wat weten wij nog niet van jullie?

“Je kunt Milou en Nicole eigenlijk altijd wakker maken voor sushi. Danielle houdt daarentegen meer van zoetigheid en zou met haar bakkunsten zo mee kunnen doen met Heel Holland Bakt! Susan en Nicole hebben allebei piano gespeeld en onze bezige bij Mitchell combineert zijn werk bij DNZB sinds kort met een afstudeeronderzoek.”

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

“Wij zijn pas tevreden als zowel alle ZZP’ers als opdrachtgevers naar tevredenheid zijn geholpen. We willen alle urgente taken hebben afgerond voordat we naar huis gaan. Ook vinden we het heel belangrijk om contact te hebben met onze ZZP’ers. Gewoon om even gezellig bij te praten, maar ook om te helpen bij vragen. Zodra jij als ZZP’er met vertrouwen als zelfstandige werkt en wij jou kunnen helpen, zijn wij tevreden!”

Wat heeft DNZB Rotterdam te bieden?

“Een hoop! We hebben veel verschillende opdrachten en zijn 24/7 bereikbaar. We vinden persoonlijk en informeel contact belangrijk en bieden gezelligheid en een luisterend oor als je het nodig hebt. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk uit handen te nemen voor onze ZZP’ers. Als we dan horen dat ZZP’ers ons aanraden en het contact fijn vinden, worden wij onwijs blij!”

  • 14 februari 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01