DNZB heeft een nieuwe website!

  • 04 oktober 2018
  • Hoofdkantoor
Deel dit nieuws

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, maar we hebben onze website vernieuwd! Met man en macht is er gewerkt om voor al onze ZZP’ers en zorginstellingen een nieuwe, meer toegankelijke website te realiseren.

Wat kun je op onze site vinden?

Als ZZP’er in de zorg hebben we een heleboel mooie verhalen te vertellen. Herkenbare verhalen over waarom je in de zorg werkt, ontroerende verhalen over cliënten en verhalen van bemiddelaars over ZZP’ers, die soms meer als familie voelen dan als puur een werkrelatie. Laura, Corrie, Anita en nog veel meer ZZP’ers klommen in de pen en vertellen over hun passie voor de zorg en waarom zij als ZZP’er gestart zijn.

Is dat dan alles?

Nee, zeker niet! We hebben onze informatie over het ZZP’erschap verbeterd en de informatie over al onze locaties vernieuwd. Ook zorgen we ervoor dat jij via onze website op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en maken we het makkelijker om direct met ons in contact te komen.

We doen er alles aan om jou te helpen en te ondersteunen en zijn er heel trots op dat dit nu ook via onze website kan. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Als je tips, opmerkingen, complimenten of wat anders hebt, twijfel dan niet om contact op te nemen. Kletsen we meteen weer even bij! ;-)

Heb je nog geen directe contactpersoon, maar wil je wel iets kwijt? Mail dan naar info@dnzb.nl. Wil je ZZP’er worden of je aanmelden bij DNZB? Dan doe je in slechts 2 makkelijke stappen door hier te klikken!

Spreken we je snel?

  • 04 oktober 2018
  • Hoofdkantoor
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01