Het HKZ-keurmerk: makkelijker én leuker dankzij Lex Tabak

  • 12 oktober 2018
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Heb jij al wat gehoord over het nieuwe keurmerk voor ZZP’ers in de zorg? Maak kennis met het HKZ-keurmerk! Samen met andere partijen als SoloPartners heeft De Nederlandse Zorg Bemiddelaar zich hard ingezet om het HKZ-keurmerk voor ZZP’ers in de zorg te realiseren. Het keurmerk is ontstaan om de kwaliteit van ZZP’ers aantoonbaar te maken. Met het keurmerk op zak maak je gemakkelijk inzichtelijk aan welke richtlijnen en wetgeving je moet voldoen en hoe jij daar uitvoering aan kunt geven.

Waarom het HKZ-keurmerk?

Sinds 2016 is er een hoop veranderd in de wet- en regelgeving en dat bleek nogal eens lastig en onoverzichtelijk te zijn. Zeker voor jou als ZZP'er! En daarom is het HKZ-keurmerk in het leven geroepen. Waar het eerst lastig was om als ZZP'er aan te tonen dat je voldoet aan de WKKGZ-eisen, wordt dat met dit nieuwe keurmerk een stuk makkelijker. Zoals oud-verpleegkundige Lex Tabak het zo mooi zegt: "Leuker kunnen we het wél maken. En makkelijker!"

Het HKZ-keurmerk is zeker niet verplicht, maar we raden het wel aan. Met dit keurmerk heb je namelijk de zekerheid dat je aan alle verplichtingen voldoet. Bovendien toon je zo een stuk makkelijker aan dat je een gekwalificeerde en betrouwbare ZZP'er in de zorg bent. Handig voor al je huidige én toekomstige opdrachtgevers!

Meer weten? Dat kan! Hier vind je meer informatie over het HKZ-keurmerk. 

  • 12 oktober 2018
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01