Dag van de ZZP’er 2019 - ga jij ook?

  • 03 april 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Op zaterdag 6 april is het weer zover: de Dag van de ZZP’er! Voor de vijfde keer wordt er een groot evenement georganiseerd dat volledig in het teken staat van jou als ZZP’er. Tijdens het event, dat plaatsvindt in Amersfoort, kun jij je laten inspireren én motiveren. Uiteraard kun je tijdens deze dag ook netwerken met andere ZZP’ers, ervaringen uitwisselen en natuurlijk genieten van een lekker hapje en een drankje. Klinkt interessant, toch?

Het programma

Het programma bestaat dit jaar uit allerlei leuke seminars en keynote presentaties. Ook vindt op 6 april de bekendmaking van de Beste ZZP’er van Nederland plaats. Benieuwd naar de rest van het programma? Zo zit het in elkaar:

11.45 uur - Deuren openen & exclusieve lunch
12.30 uur - Officiële opening van de Dag van de ZZP’er
13.00 uur - Keynotes, seminars & workshops
16:00 uur - Uitreiking FOTY Awards voor de beste ZZP’er
16:30 uur - Dankwoord & netwerkborrel, powered by KvK Connect

Locatie

De Dag van de ZZP’er vindt plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. De Rijtuigenloods bestaat al meer dan 100 jaar en wordt wel het kroonjuweel van de industriële revolutie in Nederland genoemd. Met veel staal en indrukwekkende rijtuigen is het niet alleen een erg mooie locatie voor het evenement, maar ook een plek waar je je ogen uitkijkt!

Sprekers

We kunnen ons voorstellen dat je ook benieuwd bent naar de sprekers van de dag. Tijdens de dag staan er 23 sprekers voor je klaar die jou kunnen helpen bij vragen op allerlei gebieden. Wil je je laten inspireren door iemand die als advocaat een burn out kreeg, maar vervolgens als ondernemer onwijs uitblonk? Ga dan naar de talk van Judith Noordzij. Meer weten over hoe je jezelf optimaal kunt presenteren? Dan is de talk van Fabienne de Vries echt iets voor jou. Ook de workshop van Herold Dat is wat ons betreft een interessante. Herold leert je meer zelfinzicht te krijgen en leert je handelen vanuit rust. Een belangrijke eigenschap voor een ZZP’er in de zorg!

Uiteraard zijn er nog veel meer interessante talks, workshops en presentaties. Hier vind je alle sprekers en de onderwerpen waar zij het over gaan hebben!

Meer weten of aanmelden?

De website van de Dag van de ZZP’er geeft alle informatie die je nodig hebt. Ben je direct overtuigd? Via Eventbrite kun je meteen jouw tickets bestellen! De tickets kosten € 19,95 per stuk (exclusief € 2,20 servicekosten), maar er zijn nog een aantal vrijkaarten beschikbaar! Ga jij daar gebruik van maken?

  • 03 april 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01