Ben jij klaar voor de feestdagen en het nieuwe jaar?

  • 13 december 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Het is weer bijna zover, de donkere dagen zijn aangebroken en de feestdagen komen er weer aan. Wil je wat extra’s verdienen en ga jij werken met kerst? Of is dit voor jou juist de periode om lekker een paar dagen vrij te nemen? Wel werken of niet werken, dit is het moment om je (zakelijke) relaties te bedanken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Heb je de boekhouding op orde?

Misschien niet het leukste om te doen in de maand december, maar zorg dat je je administratie goed hebt bijgewerkt. Zo kan je met een opgeruimd gevoel de feestdagen in gaan. Een tijdje geleden hebben wij een blog geschreven over belastingtips, lees deze nog een keertje door zodat je nog kan profiteren van alle belastingvoordelen.

Kerstgroet

Tijdens deze dagen is dit het juiste moment om niet alleen de mensen die je lief hebt fijne feestdagen te wensen maar ook de opdrachtgevers waarmee je hebt samenwerkt het afgelopen jaar. Je hoeft niet meteen te denken aan een uitgebreid kerstpakket. Een leuk berichtje of kaartje om ze te bedanken voor de samenwerking zullen ze zeker waarderen!

Denk ook aan jezelf

Juist in deze gezellige maand waarin je veel tijd met anderen doorbrengt, is het des te belangrijker om ook aan jezelf te denken. Je hebt het hele jaar hard gewerkt en dat mag best beloond worden! Koop wat leuks voor jezelf of neem lekker een paar dagen vrij en ga iets voor jezelf doen of juist met de mensen die je lief hebt. Probeer tijdens je vrije dagen je werk ook echt even los te laten zodat je helemaal kan opladen voor het nieuwe jaar.

Plannen voor 2020

Daar komen de goede voornemens weer, gezonder eten, stoppen met roken, meer sporten. Alleen zijn deze voornemens vaak rond februari alweer verbroken. Maak daarom echte plannen om jezelf of je bedrijf nog succesvoller te maken. Schrijf alles op en geef duidelijk aan wanneer je welk doel wilt halen, of dit nou een zakelijke doel is of een doel voor jezelf. Heb je het even moeilijk? Vraag dan een vriend/vriendin of familielid om jou te motiveren, zodat jouw plannen ook werkelijkheid worden.

Wij van DNZB wensen wij jou in ieder geval alvast hele fijne feestdagen!

  • 13 december 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01