Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Zoetermeer

DNZB Zoetermeer is het aanspreekpunt voor zorgorganisaties en ZZP’ers in de omgeving van Zoetermeer, Gouda en Zoeterwoude. De vestiging staat onder leiding van Sanjay, een man die jarenlang met veel passie en plezier uitvoerend in de zorg heeft gewerkt, maar in DNZB de ultieme uitdaging heeft gevonden.

Routebeschrijving

Ik sta je bij met raad en daad.

Ik ken DNZB al vanaf het begin. Bij de oprichting was ik één van de eerste opdrachtgevers. De manier van werken en de service die DNZB biedt spreekt me erg aan. Snelle en adequate hulp, dat is wat we bieden. Inmiddels ben ik franchisenemer en ik had niets anders gewild. Ik vind het fijn om over de ontwikkeling van de branche te kunnen sparren met anderen.

Hofleverancier van ZZP’ers

In de steden Zoetermeer, Gouda en Zoeterwoude wil ik hofleverancier zijn van ZZP’ers aan organisaties. Ik wil naamsbekendheid creëren voor heel DNZB, zodat we daar als volledige organisatie van kunnen profiteren. Ik ben gedreven, ondernemend, leergierig en enthousiast en stel de ZZP’er en de zorginstellingen centraal.

Werkwijze

Doordat ik jarenlange ervaring heb als manager in de zorg en ooit begonnen ben als verpleegkundige, spreek ik de taal van zowel ZZP’ers als opdrachtgevers. Ik begrijp wat de ZZP’ers bedoelen en wat ze nodig hebben en daarnaast kan ik zorgorganisaties tips en adviezen geven over hoe zij beter kunnen roosteren of plannen. Ook al verleen ik niet direct zorg, ik ben nog steeds betrokken bij de sector en dat vind ik erg fijn.

Mensen zijn belangrijker dan de zakelijke kant

Als franchisenemer van DNZB kunnen ZZP’ers altijd een beroep doen op mijn expertise. Ik sta ze graag bij met raad én daad. Daarnaast kan ik mensen adviseren over de processen in de zorgsector. Als ZZP’er kun je bij mij rekenen op een warm, persoonlijk contact. De menselijkheid vind ik veel belangrijker dan de zakelijke kant. Een laagdrempelige benadering staat bij mij centraal, zodat ik te allen tijde beschikbaar en bereikbaar ben. Mijn hoofddoel is om zorgorganisaties en ZZP’ers tevreden te maken. Alleen dan ben ik ook tevreden.

 

 

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: