Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Zeeland

DNZB Zeeland staat onder leiding van Paul van Poppel, die samen met zijn broer Rob verantwoordelijk is voor de regio’s West-Brabant en Zeeland. Vanuit Breda werken ze samen als een hecht team, zoals je van broers kunt verwachten!

Routebeschrijving

Van autolease naar zorgbemiddeling

Voordat ik begon bij DNZB werkte ik in de autolease. Na verloop van tijd begon de lang gekoesterde wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan steeds meer te kriebelen. Het moest bij voorkeur iets zijn waarbij ik direct een bijdrage kon leveren aan de maatschappij. Geïnspireerd en aangestoken door mijn jongere broer Rob ben ik vervolgens enthousiast geraakt over de bemiddelingsrol van DNZB. Het bleek een ideale match te zijn!

Toegevoegde waarde leveren

Als bemiddelaar bij DNZB kan ik de optimale match tussen zorgvraag en -aanbod realiseren. Kwaliteit van zorg, gemak en persoonlijk contact zijn hierbij het uitgangspunt. We zijn nu nog met zijn tweeën, maar hopen op korte termijn een bevlogen team te hebben. Het is mijn doelstelling om écht toegevoegde waarde te leveren door een stabiele, flexibele schil en uit te breiden tot een totaalpakket aan arbeidsbemiddeling in de zorg, in de breedste zin van het woord.

Werkwijze

Als bemiddelaar tussen ZZP’ers in de zorg en zorginstellingen kan ik ervoor zorgen dat de cliënten snel kwalitatief goede zorg ontvangen. Samen met mijn broer Rob zet ik alles op alles om de goede match te maken tussen (thuis)zorginstellingen en zorgverleners van zorghulp tot verpleegkundigen. Zo kunnen we de cliënten optimaal van dienst zijn als er een zorgbehoefte ontstaat.

Veranderen, verbeteren, enthousiasmeren en inspireren.

Gedreven door creativiteit, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en probleemoplossend vermogen zijn mijn broer en ik in staat om bruggen te bouwen. We willen veranderen, verbeteren, enthousiasmeren en inspireren. Dit alles verpakken we in een gezonde dosis humor en relativerend vermogen. Ben jij net zo gedreven als wij? Join us!

Ontmoet het team
van
DNZB Zeeland

Paul Regio Zeeland
Rob Regio Zeeland
Stefan Regio Zeeland

Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna

Ik werkte in loondienst bij verschillende zorginstellingen. Ik vond dit leuk, maar de hoeveelheid aan administratieve taken vond ik minder. Na een gesprek met Paul van DNZB was ik overtuigd. Ik kon ook nog eens vrijwel direct aan de slag! DNZB is betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam. Ik kan me nu écht richten op mijn passie.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
juli
madiwodovrzazo
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234567891011
: