Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Zeeland

Vanaf 1 november 2019 vormen Kayleigh Mulders en Susan van Tilburg team DNZB voor de regio Zeeland. Susan heeft jarenlang gewerkt in de ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Zowel als begeleider en later als manager. In 2017 is zij begonnen met haar werk bij DNZB in regio Rotterdam. De kans om net zo’n mooi team op te starten in Zeeland pakt ze met beide handen aan. Kayleigh heeft veel ervaring opgedaan als accountmanager en heeft in de horeca gewerkt. Kayleigh woont in Zeeland en weet daardoor goed wat er in de regio speelt!

Routebeschrijving

Kwalitatieve zorg staat bij ons centraal !

Welkom bij team DNZB Zeeland! Met twee collega’s staan we elke dag voor je klaar om de ideale werkweek te creëren voor jou als ZZP’er. Communicatie is hierin erg belangrijk. Daarom kun je ons altijd bereiken en spreken we graag met je af. We willen weten hoe het met je gaat en wat we voor je kunnen betekenen! Voor zorginstellingen zoeken we de meest geschikte ZZP’ers voor de openstaande diensten en langetermijnopdrachten. Ook als je bij een zorginstelling werkt vinden we het belangrijk om je goed te kennen, regelmatig met elkaar om de tafel te gaan en onze dienstverlening steeds weer te verbeteren.

Persoonlijk contact is het allerbelangrijkst

Wij zijn van mening dat je door persoonlijk contact te onderhouden met ZZP’ers en zorginstellingen het beste kunt samenwerken. Door te weten wat er speelt komen we erachter wat we kunnen doen om de kwaliteit te verbeteren. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om een praatje met elkaar te maken! We zijn super trots op onze samenwerkingen met ZZP’ers en zorginstellingen. Onze ambitie is om te blijven verbeteren en een onderscheidende dienstverlening neer te zetten.

Werkwijze

De achtergronden binnen ons team zijn vrij divers. Van ervaring in de uitzendbranche en zorg tot secretariële ervaring. Al met al hebben we een mooie mix van kwaliteiten en ervaringen, waarmee we ons doel achterna streven. Als een opdrachtgever merkt dat we een team zijn dat flexibel is en er alles aan doet om de planning rond te krijgen, is dat een groot compliment. Hetzelfde geldt voor ZZP’ers, die ons via mond-tot-mondreclame altijd weten te vinden.

We gaan op zoek naar wat het beste bij jou past

Wil jij graag werken in Zeeland? Wij kunnen jou als ZZP’er opdrachten aanbieden bij diverse zorginstellingen! We gaan op zoek naar de opdracht die het beste bij jou past. Laat een berichtje achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om kennis met elkaar te maken!

Ontmoet het team
van
DNZB Zeeland

Susan Regio Zeeland
Regio Zeeland

Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna

Ik werkte in loondienst bij verschillende zorginstellingen. Ik vond dit leuk, maar de hoeveelheid aan administratieve taken vond ik minder. Na een gesprek met Paul van DNZB was ik overtuigd. Ik kon ook nog eens vrijwel direct aan de slag! DNZB is betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam. Ik kan me nu écht richten op mijn passie.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: