Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB West-Brabant

DNZB West-Brabant is gevestigd in Prinsenbeek en staat onder leiding van Rob van Poppel. Samen met zijn broer Paul is hij verantwoordelijk voor de regio’s West-Brabant en Zeeland. Zoals je van broers kunt verwachten werken ze samen als een hecht team!

Adres:
Kapelstraat 2
4841 GH Prinsenbeek

Routebeschrijving

We willen de gewenste zorg op de juiste manier inzetten

Samen met mijn broer Paul van Poppel ben ik verantwoordelijk voor DNZB West-Brabant en Zeeland. Als team staan we sterk en zetten we ons in om continuïteit te bieden aan de invulling van de zorgvraag. We zijn allebei enthousiast en werken met veel plezier. Ons doel is om een resultaat te behalen dat voor alle partijen het beste is.

De gewenste zorg op de juiste manier inzetten

Een (thuis)zorginstelling wil natuurlijk snel en kwalitatief goede zorg bieden. Een zorgverlener wil invulling geven aan zijn of haar roeping. Het meest belangrijke is natuurlijk dat de cliënt met zorgbehoefte snel goede zorg ontvangt. En daar helpen wij graag bij. We brengen vakkundige ZZP’ers in contact met zorginstellingen en letten er goed op dat de gewenste zorg op de juiste manier wordt ingezet.

Werkwijze

In mijn werk neem ik ervaringen uit het verleden mee. Ik heb negen jaar ervaring opgedaan in diverse administratieve processen in de langdurige zorg. Uiteindelijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik meer kon betekenen voor de naar mijn idee belangrijkste partij in de keten: de klant met zorgbehoefte.

Een gezonde dosis humor en een mensgerichte instelling

Ik vind het belangrijk dat jij je als ZZP’er op je gemak voelt, dat je met plezier aan het werk bent en dat je je bovenal geen zorgen maakt over het administratieve gedeelte. Ben jij een gedreven zorgprofessional en lijkt het je leuk om in een enthousiast en dynamisch team te draaien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een gezonde dosis humor en een mensgerichte instelling zouden wij je graag toevoegen aan onze selectie zorgtoppers!

 

Ontmoet het team
van
DNZB West-Brabant

Rob Regio West-Brabant
Paul Regio West-Brabant
Stefan Regio West-Brabant

Elaine

'Wanneer cliënten aangeven dat zij een fijne dag hebben gehad nadat mijn dienst erop zit ga ik met een tevreden gevoel naar huis.'

lees het verhaal van Elaine

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: