Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Utrecht

Aan het roer van DNZB Utrecht staat Marc. Met een achtergrond in het bedrijfsleven én in de zorg heeft hij het totaalpakket om de juiste diensten te bieden aan zowel zorginstellingen als ZZP’ers. Samen met Danielle helpt Marc je graag aan de leukste opdrachten of de meest bevlogen ZZP'ers in regio Utrecht!

Routebeschrijving

Als de ZZP’er blij is met een opdracht, is dat goed voor de opdrachtgever.

Sinds begin 2017 ben ik gestart met de DNZB vestiging in de regio Utrecht en het Gooi. Een drukke regio met veel zorgorganisaties én mensen die werken in de zorg. Zelf woon ik middenin het gebied, in Zeist. Toen ik anderhalf jaar geleden de kans kreeg om mijn steentje bij te dragen aan DNZB, heb ik die direct aangegrepen. Onze vestiging zit vlakbij het NS station Driebergen-Zeist en is daarmee wat mij betreft ideaal: van hieruit kan ik iedereen makkelijk bereiken én ben ik natuurlijk goed bereikbaar voor ZZP’ers!

Altijd een stapje verder denken

Het is mijn ambitie om de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren. We willen niet alleen opdrachten uitzetten en hier invulling aan geven, maar willen een stapje verder gaan. De juiste match maken. Ook willen we ZZP’ers helpen bij het ZZP’erschap. Met trainingen en andere extra’s bieden we jou de handvatten die je nodig hebt om jouw werk zo goed en prettig mogelijk te doen.

We helpen jou je weg te vinden

Ik heb zelf een achtergrond als ZZP’er en weet dus wat het is om als zelfstandige te werken. Hoe moet je je presenteren en opstellen bij een opdrachtgever? Je bent een voorbijganger en geen permanente kracht, maar toch hebben ze je nodig… Je hebt veel kennis en ervaring en dit moet je op de juiste manier over weten te brengen. Ik help jou graag bij het vinden van je weg.

Van jouw geluk tot de juiste zorg voor de zorgvrager

Je hebt het vast al door: ik help en ondersteun je graag bij het uitvoeren van jouw werk als ZZP’er. Mijn credo is: als de ZZP’er blij is met een opdracht, is dat goed voor de opdrachtgever. Als iedereen blij is, kun jij als ZZP’er de optimale zorg verlenen aan de zorgvrager. En daar is het allemaal om te doen, toch?

Ontmoet het team
van
DNZB Utrecht

Danielle PleijsierRegio Utrecht
Marc Regio Utrecht

Corina

Ik zorgde altijd al voor iedereen en heb besloten daar mijn werk van te maken.

lees het verhaal van Corina

Bij DNZB heb ik zelf de regie en dat vind ik als ZZP’er belangrijk. Er is een grote verscheidenheid aan opdrachten beschikbaar op prachtige locaties. De samenwerking met DNZB is erg prettig: Marc stuurt mij op verzoek passende diensten via WhatsApp.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: