Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Nijmegen

DNZB Nijmegen is er voor ZZP’ers en zorginstellingen in de regio Nijmegen, Geldermalsen en Den Bosch. Het team brengt de juiste samenwerkingen tot stand in de drukke zorgbranche en vindt oplossingen voor de vraagstukken waar de zorg mee te maken krijgt. De vestiging staat onder leiding van Natasja, een enthousiaste en zorgzame vrouw die met veel kennis en passie te werk gaat.

Routebeschrijving

Do more with passion!

Met veel passie en plezier begon ik 2,5 jaar geleden als zorgbemiddelaar aan mijn DNZB avontuur. Na die tijd is er samen met het team een heel mooie dienstverlening opgezet binnen de regio en werk ik nog steeds met evenveel passie en plezier voor mijn vestiging DNZB Nijmegen! Passie, veerkracht, creativiteit en vriendelijkheid zijn waardes die mijn omgeving benoemt als persoonlijke kwaliteiten.

Een team waardoor de mooiste dingen ontstaan

Het team van DNZB Nijmegen zit boordevol energie, kennis en betrokkenheid. Er is veel vertrouwen tussen alle betrokken partijen. Het team heeft veel geduld en ik ben erg trots op mijn collega’s. Het is een feestje om hen in mijn team te hebben. We maken samen nieuwe plannen, praten veel over de business en alles is bespreekbaar en transparant. De teamleden voelen zich verantwoordelijk voor de zaak, waardoor de mooiste dingen ontstaan!

Werkwijze

Wij staan voor ‘Do more with passion!’ Een hoog serviceniveau vinden we zeer belangrijk, we zetten altijd net een stapje extra. We zijn goed bereikbaar en bieden een grote diversiteit aan opdrachten in de omgeving. En vergeet vooral de lol en openheid niet die er bij ons heerst! Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we graag gezien worden in de regio en dat zowel ZZP’ers als zorginstellingen ons goed weten te vinden.

Passie, plezier en de juiste match

We blijven streven om met passie en plezier de juiste kansen te vertalen naar mooie relaties en opdrachten. We willen de juiste opdracht vertalen in de juiste match voor zorginstellingen en ZZP’ers. Zo kunnen we continuïteit bieden voor iedereen en zorgen voor langdurige en hechte relaties. DNZB Nijmegen is een vestiging om trots op te zijn, voor nu en de toekomst! Wil jij ons helpen het verschil te maken? Wees welkom!

Ontmoet het team
van
DNZB Nijmegen

Natasja Regio Nijmegen
Jamilla Regio Nijmegen
Shireen Regio Nijmegen
Aart-Jan Regio Nijmegen

Lucia

Als mensen gelukkig zijn met de door mij geboden zorg, ben ik ook gelukkig.

lees het verhaal van Lucia

Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor mijzelf te beginnen, maar toen ik in gesprek raakte met Natasja en zij mij vroeg of ik niet als zelfstandige wilde werken, vond ik dat toch wel spannend. Toch heb ik het gedaan. Met Natasja had ik direct al een onwijze klik. Die klik is er nog steeds en… De opdrachten stromen binnen!

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
juli
madiwodovrzazo
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234567891011
: