Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Haarlem

DNZB Haarlem valt onder DNZB Amsterdam en bestaat uit een gemotiveerd team met onwijs veel ervaring. Het team zet alles op alles om het beste te halen uit de beschikbare opdrachten en/of ZZP'ers!

Adres:
Schipluidenlaan 228
1062 HE Amsterdam

Routebeschrijving

Elke dag weer onbegrensde mogelijkheden.

Mijn naam is Tanja. Ik ben getrouwd en moeder van 2 heerlijk drukke tieners. In januari 2017 ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan bij DNZB. Binnen DNZB ben ik medeverantwoordelijk voor de regio Haarlem. Ik werk al ruim 23 jaar met veel plezier binnen de gezondheidszorg en hoop dit nog lang te kunnen doen.

Collega’s stimuleren je om een betere versie van jezelf te zijn

Door mijn ruime ervaring binnen de zorg weet ik precies hoe zorginstellingen denken en welke eisen zij stellen aan hun medewerkers om de perfecte zorg te kunnen leveren. Het team van DNZB is heel betrokken bij zowel de ZZP’ers als de zorginstellingen. Daarom was mijn keuze voor DNZB snel gemaakt: een jong, groeiend bedrijf met onbegrensde mogelijkheden en collega’s die je stimuleren om elke dag een betere versie van jezelf te zijn!

Werkwijze

Om het ZZP’ers en zorginstellingen makkelijk te maken, werken we met een geautomatiseerd systeem (MijnDNZB), waar we makkelijk en snel een match kunnen maken tussen de aangevraagde dienst(en) en de geschikte ZZPer’s. Een hoog serviceniveau is belangrijk. Daarom proberen we bij DNZB Haarlem naast MijnDNZB ook dagelijks contact te onderhouden met onze ZZP’ers en zorginstellingen.

Op zoek naar de ideale match

Wil jij als ZZP’er in de zorg aan de slag of ken je een ZZP’er die in de zorg werken of willen werken? Neem dan snel contact met ons op. Ik (of één van mijn collega’s) ontmoet je graag! We hopen je snel te zien  en te kijken of wij een ideale match voor elkaar zijn!

Ontmoet het team
van
DNZB Haarlem

Tanja Regio Haarlem
Cas Regio Haarlem
Emiel Regio Haarlem
Iris Regio Haarlem

Isaac

Ik heb gevoetbald op hoog niveau, maar wilde meer voor anderen betekenen.

lees het verhaal van Isaac

De manier waarop ZZP’ers over DNZB spraken, was vol lof. Ik was zelf nog geen ZZP’er, maar werd hier zo nieuwsgierig van dat ik een afspraak maakte. Van het een kwam het ander: sindsdien werk ik ook als ZZP’er via DNZB!

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: