Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Eindhoven-Tilburg

DNZB Eindhoven - Tilburg is er voor de regio Midden en Zuid-Oost Brabant. Je vindt het kantoor in Oisterwijk. Van ZZP’ers in de zorg horen we vaak dat ze zich bij DNZB Eindhoven-Tilburg thuis voelen. En dat vindt het team belangrijk!

Routebeschrijving

Jouw zorg is onze zorg

Door studie, werkervaring en privéomstandigheden (mantelzorg) ben ik geïnteresseerd in het effectief en efficiënt oplossen van knelpunten in dienstroosters van (thuis)zorginstellingen. Dit doen we bij DNZB door de juiste ZZP’ers te bemiddelen. Bij DNZB voel ik me op mijn plek: ik kan samenwerken met andere ondernemers en waar nodig sparren met DNZB collega’s. Erg prettig!

Een bijdrage leveren in een actieve regio

Samen met mijn collega’s Hilde en Fleur zet ik mij dagelijks in om bij te dragen aan de flexibele schil tijdelijk werk in de zorg. Dit doen we door de kwaliteit van de zorg, gemak en persoonlijk contact in het oog te houden. In het gebied waar wij werken zitten veel zorgverzekeraars en formele zorginstellingen. Ook zie je dat er veel burgerinitiatieven/coöperaties ontstaan. Wij volgen alle initiatieven op de voet. We willen hier graag een bijdrage aan kunnen leveren.

Werkwijze

We vinden heldere communicatie en transparante afspraken tussen de verschillende partijen van het grootste belang. Fleur, Hilde en ik houden er alle drie van om contact met mensen te hebben. Onze opstelling daarin is mens- en klantgericht. We laten jou als zorginstelling of ZZP’er weten dat we meedenken: jouw zorg is onze zorg!

Passende opdrachten voor iedereen

Fleur en Hilde onderscheiden zich wat mij betreft echt op het gebied van verzorgen van gemak, persoonlijk contact met de ZZP’ers en de zorginstellingen. Ze doen dit door veel contact te houden met alle partijen en goed mee te denken. Fleur en Hilde weten precies wat er speelt bij de ZZP’ers en wat hen aanspreekt in hun werk. We zoeken passende opdrachten voor iedereen en zouden dat ook graag voor jou doen! Laat je ons weten wat we voor je kunnen betekenen?

Ontmoet het team
van
DNZB Eindhoven-Tilburg

Twan Regio Eindhoven-Tilburg
Hilde Regio Eindhoven-Tilburg
Fleur Regio Eindhoven-Tilburg
Luc Regio Eindhoven-Tilburg

Corrie

Ik werd ZZP’er toen mijn vriendin ernstig ziek werd. Zo kon ik er echt voor haar zijn.

lees het verhaal van Corrie

De zorginstelling waar ik graag wilde werken, werkt samen met DNZB. Zo kwam ik in contact met Twan en zijn team. DNZB denkt goed met mij mee en heeft een divers aanbod aan opdrachten. Daar hou ik van: de afwisseling houdt mijn energielevel op peil.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
juli
madiwodovrzazo
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234567891011
: