Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Drechtsteden

Team DNZB Drechtsteden wordt geleid vanuit het hoofdkantoor van DNZB in Maassluis. De verschillende teamleden werken hard om de eigen kracht van mensen aan te spreken en op die manier dingen mogelijk te maken wat niemand in eerste instantie ooit had gedacht!

Adres:
Zomerdijk 32A
3143 CT Maassluis

Routebeschrijving

Met persoonlijk contact naar een onderscheidende dienstverlening.

Welkom bij team DNZB Drechtsteden! Met vijf collega’s staan we elke dag voor je klaar om de ideale werkweek te creëren voor jou als ZZP’er. Communicatie is hierin erg belangrijk. Daarom kun je ons altijd bereiken en spreken we graag met je af. We willen weten hoe het met je gaat en wat we voor je kunnen betekenen! Voor zorginstellingen zoeken we de meest geschikte ZZP’ers voor de openstaande diensten en langetermijnopdrachten. Ook als je bij een zorginstelling werkt vinden we het belangrijk om je goed te kennen, regelmatig met elkaar om de tafel te gaan en onze dienstverlening steeds weer te verbeteren.

Persoonlijk contact is het allerbelangrijkst

Wij zijn van mening dat je door persoonlijk contact te onderhouden met ZZP’ers en zorginstellingen het beste kunt samenwerken. Door te weten wat er speelt komen we erachter wat we kunnen doen om de kwaliteit te verbeteren. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om een praatje met elkaar te maken! We zijn super trots op onze samenwerkingen met ZZP’ers en zorginstellingen. Onze ambitie is om te blijven verbeteren en een onderscheidende dienstverlening neer te zetten.

Werkwijze

De achtergronden binnen ons team zijn vrij divers. Van ervaring in de uitzendbranche en zorg tot secretariële ervaring. Al met al hebben we een mooie mix van kwaliteiten en ervaringen, waarmee we ons doel achterna streven. Als een opdrachtgever merkt dat we een team zijn dat flexibel is en er alles aan doet om de planning rond te krijgen, is dat een groot compliment. Hetzelfde geldt voor ZZP’ers, die ons via mond-tot-mondreclame altijd weten te vinden.

We gaan op zoek naar wat het beste bij jou past

Wil jij graag werken in de omgeving van Drechtsteden? Wij kunnen jou als ZZP’er opdrachten aanbieden bij diverse zorginstellingen! We gaan op zoek naar de opdracht die het beste bij jou past. Laat een berichtje achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om kennis met elkaar te maken!

Ontmoet het team
van
DNZB Drechtsteden

Susan Regio Drechtsteden
Milou Regio Drechtsteden
Danielle Regio Drechtsteden
Mitchell Regio Drechtsteden
Nicole Regio Drechtsteden

Noris

Ik lever iedereen de zorg die ik mijn familie ook zou leveren.

lees het verhaal van Noris

DNZB staat je met een lach te woord en de medewerkers zijn nooit chagrijnig. Het persoonlijke contact is fijn en er wordt altijd snel en pro-actief geschakeld. Ze houden me op de hoogte van ontwikkelingen in de sector en bieden mij ondersteuning waar ik dat nodig heb. Het zijn schatten van mensen!

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: