Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Den Haag

DNZB Den Haag wordt gerund vanuit ons hoofdkantoor in het mooie Maassluis. Van hieruit werkt een team van 4 man sterk om dagelijks de juiste match te maken tussen zorginstellingen en ZZP’ers.

Routebeschrijving

We staan voor je klaar om de juiste oplossing te verzorgen!

10 jaar lang ben ik werkzaam geweest bij één van de opdrachtgevers van DNZB. Toen ik toe was aan een nieuwe uitdaging, was de stap naar DNZB snel gemaakt: er was altijd al een goede klik. Bij DNZB kreeg ik de kans om mijzelf verder te ontwikkelen binnen de regio waar ik geboren en getogen ben en binnen het vakgebied waar ik al die jaren ervaring heb opgedaan. Mijn roots liggen in Den Haag, waar ik ben opgegroeid en 30 jaar lang heb gewoond. Sinds 2 jaar woon ik nu in Delft, waar we ook veel leuke opdrachten hebben voor ZZP’ers.

Een team vol toppers

Naast mijzelf zetten Charlotte, Anouk en Madelief zich in om ZZP’ers te bemiddelen in de regio Den Haag. Charlotte woont zelf in Den Haag, is als Verzorgende-IG actief geweest als ZZP’er en weet dus goed hoe de zorg in elkaar zit. Ze is betrouwbaar, zachtaardig en begripvol, maar tegelijkertijd dook duidelijk en recht door zee. Anouk heeft als coach gewerkt bij een grote zorgorganisatie en is intercedent geweest bij een uitzendbureau dat zich specialiseert op de zorg. Ze is rustig en betrouwbaar en laat iedere ZZP’er zich volledig op zijn of haar gemak voelen. Madelief is als stagiaire bij ons binnen gekomen en heeft zó veel indruk op ons gemaakt dat we haar direct een contract hebben aangeboden. Als team zou ik niets anders willen: het zijn stuk voor stuk toppers!

Werkwijze

Samenwerking en goede communicatie zijn voor ons erg belangrijk. We hebben een verdeling gemaakt in verantwoordelijkheden, maar zorgen er ook voor dat we allemaal op de hoogte zijn van wat er speelt. We zijn servicegericht en zorgen er altijd voor dat zowel de ZZP’ers als opdrachtgevers tevreden zijn. Als het gaat om planningen in de zorg is het mijn ervaring dat alles valt of staat met goede communicatie. Als het kleinste detail al vergeten of niet goed verwerkt wordt, heeft uiteindelijk iedereen daar last van. Bij goede communicatie valt volgens mij dan ook veel winst te behalen.

We helpen je wanneer en zo vaak als je maar wil!

Ben je zelf al ZZP’er of wil je graag als ZZP’er in de zorg werken? Dan staan wij klaar om je te helpen, wanneer en zo vaak als je maar wil. En als je bij een kleinere organisatie werkt die aanvulling zoekt op de ‘piek en ziek’ of als je bij een grotere organisatie werkt die op zoek is naar een structurele oplossing voor continuïteit… Team DNZB Den Haag staat voor je klaar om de juiste oplossing te verzorgen! Spreken we je snel?

Ontmoet het team
van
DNZB Den Haag

Bart Regio Den Haag
Charlotte Regio Den Haag
Madelief Regio Den Haag
Anouk Regio Den Haag
Lesley Regio Den Haag

Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny

Bij DNZB zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. Vorig jaar werd ik bijvoorbeeld geopereerd en was ik even uit de roulatie. Ik kreeg binnen 2 dagen een bos bloemen van DNZB, dat was zo leuk! Ik werd regelmatig gebeld voor een update, puur uit interesse en niet om me te pushen om weer aan het werk te gaan. Bij DNZB voel ik me oprecht gewaardeerd.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: