Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Arnhem-Apeldoorn

Arnhem / Apeldoorn, een mooie en grote regio met veel zorginstellingen. Werk jij hier als ZZP’er en zou je graag ondersteuning krijgen bij jouw werk? Het team van DNZB staat voor je klaar om je te helpen waar zij kunnen!

Het belangrijkste? Dat we jou een toegevoegde waarde bieden.

Ik heb geen achtergrond in de zorg, maar in bedrijfskunde. Toch heeft de zorg een grote plek in mijn leven ingenomen. In de 15 jaar dat mijn moeder aan Alzheimer leed, heb ik alle vormen van zorg meegemaakt. Van een uurtje thuiszorg tot regelmatige dagopvang en uiteindelijke opname op een gesloten PG-afdeling. Steeds zag ik de grote inzet en de liefde van de verzorgenden en verpleegkundigen, maar door personeelstekort en (te) hoog ziekteverzuim konden zij hun werk nauwelijks goed uitvoeren. Toen ik een paar jaar geleden dan ook de kans kreeg om iets voor hen terug te doen als franchisenemer van DNZB, heb ik deze kans met beide handen aangepakt.

Een hecht team met een duidelijk doel

Inmiddels zijn we in de regio Arnhem/Apeldoorn uitgegroeid tot een team van 3 fulltimers. We werken hard om ZZP’ers te bemiddelen en te ondersteunen bij het ondernemerschap. Zelf ben ik eindverantwoordelijk voor de gang van zaken en onderhoud ik contact met de verschillende zorginstellingen. Ook vind ik het belangrijk om iedere ZZP’er persoonlijk te spreken en te ontmoeten voordat zij worden ingeschreven in ons bestand. Mijn collega’s Denise en Michelle onderhouden het dagelijkse contact met alle ZZP’ers en de planners van de zorginstellingen. Als team zorgen we ervoor dat alle openstaande diensten maximaal gevuld zijn!

Werkwijze

Wij proberen op zoveel mogelijk gebieden een toegevoegde waarde te zijn voor onze ZZP’ers en zorginstellingen. We zijn actief op social media, organiseren informatieavonden voor ZZP’ers, sturen een maandelijkse nieuwsflits uit, initiëren bijscholing en helpen ZZP’ers bij het behouden van hun zelfstandigheid, rekening houdend met de wetgeving en de belastingdienst. We vinden het belangrijk om ook in informele sfeer de waardering voor elkaar te laten zien en uit te spreken. Daarom organiseren we ook eens per jaar een barbecue voor al onze ZZP’ers!

Een prettige omgeving, leuke collega-ZZP’ers en bovenal enorme inzet!

Het bemiddelen van ZZP’ers is geen eenrichtingsverkeer. We streven naar een optimale samenwerking tussen de ZZP’er, de zorginstelling en ons team. Alleen op deze manier kunnen we het beste resultaat behalen en alle betrokken partijen zo goed mogelijk ondersteunen. We zullen ons altijd tot het uiterste inzetten en gaan voor een prettige werkomgeving met leuke collega-ZZP’ers!

 

Ontmoet het team
van
DNZB Arnhem-Apeldoorn

Guus Regio Arnhem-Apeldoorn
Denise Regio Arnhem-Apeldoorn
Michelle Regio Arnhem-Apeldoorn

Sandra

Met mijn werk kan ik het leven van mensen echt aangenamer maken.

lees het verhaal van Sandra

Bij DNZB is het alsof je in een warm bad terecht komt. Je merkt dat de medewerkers van DNZB echte ‘mensen mensen’ zijn. Ze zien je niet als een nummer, maar staan er altijd voor open om je te helpen!

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
juli
madiwodovrzazo
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234567891011
: