Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Amsterdam

Het team van DNZB Amsterdam zet alles op alles om de juiste ZZP’ers te matchen met de juiste zorginstellingen. Het team pakt alle kansen met beide handen aan en is onwijs betrokken bij zowel de ZZP’ers als de zorginstellingen. Regelmatig een belletje? Geen probleem, leuk zelfs!

Routebeschrijving

Elke dag weer onbegrensde mogelijkheden.

Mijn naam is Tanja. Ik ben getrouwd en moeder van 2 heerlijk drukke tieners. In januari 2017 ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan bij DNZB. Binnen DNZB ben ik medeverantwoordelijk voor de regio Haarlem. Ik werk al ruim 23 jaar met veel plezier binnen de gezondheidszorg en hoop dit nog lang te kunnen doen.

Collega’s stimuleren je om een betere versie van jezelf te zijn

Door mijn ruime ervaring binnen de zorg weet ik precies hoe zorginstellingen denken en welke eisen zij stellen aan hun medewerkers om de perfecte zorg te kunnen leveren. Het team van DNZB is heel betrokken bij zowel de ZZP’ers als de zorginstellingen. Daarom was mijn keuze voor DNZB snel gemaakt: een jong, groeiend bedrijf met onbegrensde mogelijkheden en collega’s die je stimuleren om elke dag een betere versie van jezelf te zijn!

Werkwijze

Om het ZZP’ers en zorginstellingen makkelijk te maken, werken we met een geautomatiseerd systeem (MijnDNZB), waar we makkelijk en snel een match kunnen maken tussen de aangevraagde dienst(en) en de geschikte ZZPer’s. Een hoog serviceniveau is belangrijk. Daarom proberen we bij DNZB Haarlem naast MijnDNZB ook dagelijks contact te onderhouden met onze ZZP’ers en zorginstellingen.

Op zoek naar de ideale match

Wil jij als ZZP’er in de zorg aan de slag of ken je een ZZP’er die in de zorg werken of willen werken? Neem dan snel contact met ons op. Ik (of één van mijn collega’s) ontmoet je graag! We hopen je snel te zien  en te kijken of wij een ideale match voor elkaar zijn!

 

Ontmoet het team
van
DNZB Amsterdam

Tanja Regio Amsterdam
Emiel Regio Amsterdam
Cas Regio Amsterdam
Iris Regio Amsterdam

Lotte

Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt. Ik wist al vrij snel: dat wil ik ook.

lees het verhaal van Lotte

Toen ik wilde beginnen als ZZP’er heb ik veel research gedaan, maar ben ik vooral ook op tips van anderen af gegaan. Na mijn intakegesprek bij DNZB ben ik vrijwel direct begonnen met het draaien van diensten. Ik ben nooit meer weggegaan! De opdrachten die ik krijg vind ik heel leuk en de samenwerking met DNZB en de opdrachtgevers verloopt super.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: