Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Amersfoort-Flevoland e.o.

DNZB Amersfoort-Flevoland e.o. is gevestigd in Almere. Onder leiding van Camille Appels MBA werkt er een team van fijne collega's, die zelf ook uit de zorg komen. Hierdoor kunnen zij elke dag weer een optimale match maken tussen zorgvraag en -aanbod en weet het team hoe ze zorginstellingen en ZZP'ers het beste kunnen helpen.

Geen one-size-fits-all, maar een persoonlijke benadering

Een tijd geleden heb ik een herseninfarct gehad. Dit heeft mij laten nadenken over de dingen die ik in mijn leven wil en doe: waar krijg ik energie van en waar loop ik juist van leeg? Met behulp van een professional heb ik hier inzicht in gekregen. Daar ben ik nog steeds enorm dankbaar voor. Mijn werk sloot, zo bleek, onvoldoende aan bij mijn drijfveren en daarom ben ik gaan zoeken naar iets anders. Vrienden raadden mij werk in de zorg aan. Een totale verrassing, maar na een gesprek met Marcel, de oprichter van DNZB, was ik overtuigd van het feit dat dit een goede plek voor mij zou zijn.

Een optimale match tussen vraag en aanbod

Bij DNZB Amersfoort-Flevoland e.o. werken we met een lokaal team dat de mensen bij de (thuis)zorginstellingen in de regio goed kennen. Ook investeren we veel tijd in het leren kennen van onze ZZP’ers. Marcella en Loes hebben een achtergrond in de zorg en weten dus goed waar zowel zorginstellingen als zorgverleners tegenaan lopen. Zo kunnen zij organisaties en ZZP’ers helpen voorzien in hun behoeften en een optimale match vinden tussen zorgvraag en -aanbod.

Werkwijze

Met elkaar zijn we er verantwoordelijk voor dat er op een efficiënte manier nuttige en waardevolle zorg geleverd wordt. Van een afstand lijken alle bemiddelingsorganisaties een beetje op elkaar, maar schijn bedriegt! Met onze aanpak weten we bij DNZB hogere cliënttevredenheid, meer rust in zorginstellingen en continuïteit in het werk aan te brengen.

Jouw persoonlijke drijfveren zijn belangrijk

Als zelfstandige zorgprofessional heb je waarschijnlijk heel duidelijke motivaties waarom je ZZP’er bent. Dit kan zitten in een betere balans tussen werk en privé, maar ook in het niet meer binnen bepaalde kaders van een instelling willen werken. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke drijfveren te leren kennen en deze zo goed mogelijk te laten terugkomen in de opdrachten die we je aanbieden. Wij zien zorgbemiddeling dan ook echt als het maken van een optimale verbinding tussen instelling en zorgverlener, om zo een samenwerking te krijgen waar de cliënt uiteindelijk het meest van profiteert!

Ontmoet het team
van
DNZB Amersfoort-Flevoland e.o.

Camille
Loes
Esmee
Martijn
Natalie

Mandy

Ik was toe aan de vrijheid om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer ik werk. Voor mij en mijn gezin is dit ideaal !

lees het verhaal van Mandy

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: