Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor, de plek waar het allemaal begon. In een paar jaar tijd van 0 naar top 5 speler. Samen maken wij de zorg beter. Dit doen we door de leukste werkplekken, uitdagende afdelingen en de leukste collega's met elkaar te verbinden!

Routebeschrijving

Wij zijn de collega waar jij altijd bij terecht kunt!

Ik heb een tijd gewerkt als Hoofd financiën bij een thuiszorgorganisatie. Daar merkte ik dat er meer behoefte was aan flexibiliteit. Naar mijn mening waren ZZP’ers de oplossing, omdat zij die flexibiliteit kunnen bieden. Daarom startten we bij die thuisorganisatie met het werven van ZZP’ers. Dat werkte goed, ZZP’ers zijn erg goed in hun vak. Toch merkte ik dat er iets miste: kennis van het zakelijke gedeelte. Het ondernemen. Daar wilde ik graag een oplossing voor bieden. Daarom ben ik gestopt bij de thuiszorgorganisatie en ben ik DNZB gestart: de serviceorganisatie die zelfstandigen ondersteunt bij het ondernemerschap.

Van één locatie tot landelijke dekking

Het aantal tevreden ZZP;ers en opdrachtgevers werd steeds groter, waardoor ook DNZB groeide en groeide. We waren goed vertegenwoordigd in de regio Rotterdam & Den Haag, maar ik ben altijd al ambitieus geweest en wilde meer. Daarbij is zorg lokaal georganiseerd. Vanuit Maassluis konden we niet in alle regio’s in het land een match maken tussen zorginstellingen en ZZP’ers in de zorg. Daarom zijn we franchisenemers gaan werven voor meerdere locaties. In hen zochten we een echte ondernemersgeest, hart voor de zorg en een achtergrond in de zakelijke of financiële wereld, zodat we de optimale hulp bij het zelfstandig ondernemen kunnen bieden.

Werkwijze

Bij DNZB staat persoonlijk contact met ZZP’ers en zorginstellingen voorop. Om dit te kunnen realiseren, hebben we onze  interne processen zoveel mogelijk geautomatiseerd tot het huidige MijnDNZB. Hier kun jij als ZZP’er zelf je ideale werkweek samenstellen of als zorginstelling de openstaande opdrachten uitzetten. Door MijnDNZB zijn we met zijn allen weinig tijd kwijt aan de minder leuke dingen als administratie. Zo blijft er dus genoeg tijd over om gesprekken te voeren. Of dit nu per mail, per telefoon of per WhatsApp is.  

Een echt collegagevoel

 We streven er met liefde naar om een collegagevoel te realiseren. Met jou als ZZP’er of met jou als zorginstelling. We zijn servicegericht en willen jou bieden wat jij nodig hebt. Wij zijn de collega waar je bij terecht kunt, ook al werk je als zelfstandige. Ons meest belangrijke doel? Jou kunnen laten doen waar je goed in bent: zorg verlenen. De rest doen wij graag voor je!

Ontmoet het team
van
DNZB Hoofdkantoor

Marcel Hoofdkantoor
Jeroen Hoofdkantoor
Frans Hoofdkantoor
Lizzy Hoofdkantoor
Milou Hoofdkantoor
Liesbeth Hoofdkantoor
Jeffrey Hoofdkantoor
Nicole Hoofdkantoor
Mathijs Hoofdkantoor

Petra

Door DNZB kan ik me focussen op het verlenen van zorg.

lees het verhaal van Petra

Bij DNZB voel ik me een collega, ook al werk ik als ZZP’er. DNZB denkt altijd goed met me mee en maakt het makkelijk om van diensten te wisselen als dat nodig is. Ik kan vaak bij dezelfde instelling werken, waardoor ik een goede klik heb met de patiënten.

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: