DNZB Zoetermeer

U bent hier : Home / DNZB Zoetermeer

DNZB Zoetermeer

DNZB voor de regio Zoetermeer en omstreken.

Sanjay Datadien

Mijn naam is Sanjay Datadien, 46 jaar oud en woonachtig in Pijnacker.

Ik heb jaren als verpleegkundige gewerkt en heb dit met veel plezier en passie gedaan. Uiteindelijk heb ik toch besloten om een carrièreswitch te maken naar het management in de zorg. Ik was en ben van mening dat de zorg anders georganiseerd kan worden ten gunste van de klant. Daarnaast had ik vooruitstrevende ideeën die ik alleen vanuit het management tot uitvoering kon brengen. Met deze argumenten heb ik het werk als manager in de zorg met veel plezier, maar vooral met de nodige uitdaging en creativiteit, voltooid.

Na 13 jaar ervaring te hebben opgedaan in de zorg als manager ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil me inzetten voor een goede match tussen zelfstandig zorgprofessionals en zorgorganisaties, waarbij de klant centraal staat.

Ik ben een gedreven, ondernemend, leergierig en enthousiast persoon. Voor mij is het belangrijk dat kwaliteit en kwantiteit in balans zijn, daarnaast heb ik als motto: “Afspraak = Afspraak!”, hierbij speelt betrouwbaarheid en vertrouwen een grote rol.

Sinds 2011 heb ik met De Nederlandse Zorg Bemiddelaar een prettige samenwerking vanuit mijn functie als zorgmanager. Tijdens mijn samenwerking met DNZB heb ik geconstateerd dat het werk van de professionals op een efficiëntere manier ingezet kan worden, waarbij het roosteren altijd als uitdaging wordt gezien. Ik sta volledig achter het motto van DNZB : “Meer handen aan bed voor hetzelfde geld”.

Bent u, als (thuis)zorginstelling, op zoek naar goede zorgprofessionals? Wij gaan dat voor u regelen.

Bent u, als (beginnend)zorgprofessional, op zoek naar een leuke en passende opdracht? Wij gaan voor u aan de slag.

Om dit alles goed te kunnen realiseren en te waarborgen staan wij 24/7 voor u garant. Neem daarom gerust contact op met mij voor een kennismakingsgesprek en wellicht kunnen wij samen de zorg verbeteren in de regio Zoetermeer en omgeving.

Neem contact op met DNZB Zoetermeer

  • Contact informatie:

  • 06 40 40 44 47

  • zoetermeer@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Zoetermeer