DNZB Zeeland

U bent hier : Home / DNZB Zeeland

DNZB Zeeland

DNZB voor de regio Zeeland en omstreken.

Paul van Poppel

Van Autolease naar Zorgbemiddeling. Op zoek naar een uitdaging als zelfstandig ondernemer waar ik direct een bijdrage kan leveren aan de maatschappij én geïnspireerd door mijn jongere broer Rob ben ik enthousiast geraakt over de bemiddelingsrol die De Nederlandse Zorg Bemiddelaar vervult. Als bemiddelaar tussen zorgprofessionals en zorginstellingen kan ik er mede voor zorgdragen dat de cliënt snel en kwalitatief goede zorg ontvangt. En dát is nou net waar het in onze participatie samenleving om draait. Een samenleving waarin mensen meer verantwoordelijkheid nemen voor leven en omgeving. Ik draag daar graag mijn steentje in bij!

Mijn naam is Paul van Poppel. Rob en ik zijn als zorgbemiddelaars voor de regio’s West-Brabant en Zeeland continue op zoek naar professionele zorgverleners van zorghulp tot verpleegkundige zodat we een (thuis) zorginstelling snel van dienst kunnen zijn wanneer er zorgbehoefte ontstaat.

Gedreven door creativiteit, resultaatgerichtheid, ondernemerschap en probleemoplossend acteren zijn wij staat om bruggen te bouwen, te veranderen, te verbeteren, te enthousiasmeren en te inspireren. Dit alles verpakt in een gezonde dosis humor en relativerend vermogen. Ben je (aankomend) zorgprofessional en net zo gedreven als wij zijn? Join us !

Neem contact op met DNZB Zeeland

  • Contact informatie:

  • Nieuwe Ginnekenstraat 16, 4811 NR, Breda (Map Weergeven)

  • 06 25 20 73 35

  • p.poppel@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Zeeland