DNZB Utrecht

U bent hier : Home / DNZB Utrecht

Utrecht

DNZB voor de regio Utrecht

Ik ben Marc Ruys en sinds januari 2017 werk ik in het gebied Utrecht om zorginstellingen en zorgprofessionals bij elkaar te brengen.

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik een aantal jaren geleden het besluit genomen om mijn kennis en kunde te gebruiken om de zorgsector te helpen om nu en in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren. Vervolgens heb ik gewerkt bij zorgverzekeraars, ‘de gezondheidsindustrie’ en bij zorgconsultants. De zorgmarkt is volop in beweging. Er moet op de kosten worden gelet maar tegelijk willen we de kwaliteit van de zorg waarborgen. En flexibiliteit is daarbij gewenst. En dat biedt De Nederlandse Zorg Bemiddelaar.

Een ruime keuze uit gemotiveerde en gekwalificeerde professionals . Om de zorgvraag bij de zorginstelling in te kunnen vullen. Daarnaast is er een diversiteit aan diensten bij verschillende opdrachtgevers, zodat de professional een ruime keus heeft.

En dat alles laagdrempelig en inzichtelijk. Op deze manier doen we dit al sinds 2010. Help je mee om dat ook in de regio Utrecht te realiseren ?

Neem contact op met DNZB Utrecht

  • Contact informatie:

  • 06-53523498

  • m.ruys@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Utrecht