DNZB Nijmegen

U bent hier : Home / DNZB Nijmegen

DNZB Nijmegen

DNZB voor de regio Nijmegen en omstreken.

Natasja van Thiel

25 jaar lang actief en aan het werk geweest bij diverse (ict) organisaties. Vanaf 2004 is deze werkervaring verder uitgebreid met de portefeuille zorg, zowel cure als care.

Vanuit mijn privé situatie ben ik jarenlang mantelzorger geweest van mijn vader. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij de Hersenstichting. Vanuit mijn persoonlijke belangstelling voor de complementaire geneeskunde heb ik mijn Medische Basiskennis behaald alsmede mijn diploma voor bioresonantie.

Met veel passie en plezier ben ik aan dit nieuwe avontuur begonnen. Als enthousiaste, betrouwbare en gedreven persoon beschik ik over de nodige ambities. Ik zie graag de mogelijkheden en kansen voor de toekomst binnen de diverse (thuis)zorginstellingen. Betaalbaar, transparant en efficiënt.

De vergrijzing en de steeds hogere leeftijdsverwachting zorgen ervoor dat we onze zorgprocessen anders moeten gaan inrichten. En dat de vraag van de patiënt/cliënt centraal wordt gezet.

Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond gecombineerd met de zorgervaring bij diverse grote bedrijven alsmede een ziekenhuis, vind ik het een absolute uitdaging om met deze kennis en ervaring De Nederlandse Zorg Bemiddelaar in regio Nijmegen – Den Bosch op de kaart te zetten!

Het aangaan van langdurige en hechte relaties met de klant en met de zzp’er met de juiste toegevoegde waarde als dienstverlening, heeft De Nederlandse Zorg Bemiddelaar zich in het westen van het land al bewezen en zich stevig gepositioneerd.

Dit heeft geresulteerd dat we streven naar verdere uitbreiding in Nederland.

Een oproep aan alle zzp’ers in de regio Nijmegen-Den Bosch; bel of mail me en we maken een afspraak. Ik kom naar je toe met een leuke attentie.

Neem contact op met DNZB Nijmegen

  • Contact informatie:

  • Hooistraat 32, 6651 AD Druten (Map Weergeven)

  • 06 28617004

  • n.thiel@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Nijmegen