DNZB Hoofdkantoor

U bent hier : Home / DNZB Hoofdkantoor

DNZB Hoofdkantoor

DNZB voor de regio Maassluis.

Marcel Smolders, medeoprichter van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar in 2011. Wij zijn gestart met de missie om een win-winsituatie te creëren voor zorgorganisaties en zorgprofessionals. En zo een bedrijf neer te zetten waar we trots op kunnen zijn.

Met mijn achtergrond als accountant en Hoofd Financiën bij een thuiszorgorganisatie wist ik dat er nog vele efficiëntie slagen mogelijk waren. Met in ons achterhoofd de visie “Meer handen aan het bed voor hetzelfde geld” zijn wij gestart.

Inmiddels hebben wij deze visie kunnen realiseren met MijnDNZB! Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie die ondersteuning biedt in de werkprocessen van zorgorganisaties en zorgprofessionals. Met MijnDNZB wordt tot wel 70% van de voorheen handmatige plannings- en administratieve werkzaamheden geautomatiseerd. Planning, accordering van diensten, facturatie, dossiervorming; alles is 24 uur per dag, 7 dagen in de week online beschikbaar!

Vanaf 2015 zijn wij ons ook gaan bezighouden met het transparant maken van de kwaliteit van de door ons bemiddelde zorgprofessionals. Door gebruik te maken van ZZP.tevreden.nl, maken wij sinds april 2016 de kwaliteit van ingezette zorgprofessionals als eerste bemiddelaar in Nederland doorlopend inzichtelijk.

Hoe wij dit precies realiseren, lichten wij toe in een kort filmpje.

Interesse om eens kennis met ons te maken? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met DNZB Hoofdkantoor

  • Contact informatie:

  • Zomerdijk 32A, 3143CT Maassluis (Map Weergeven)

  • 010-2231148

  • info@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Hoofdkantoor