DNZB Haarlem

U bent hier : Home / DNZB Haarlem

DNZB Haarlem

DNZB voor de regio Haarlem.

Ik ben Tanja van Doesburg, 41 jaar, getrouwd en moeder van twee tieners. Vanaf 1 januari 2017 ben ik het team van DNZB komen versterken en zal mede verantwoordelijk worden voor de regio Amsterdam. Ik werk al ruim 22 jaar met heel veel plezier binnen de gezondheidszorg en hoop dit nog lang te kunnen voortzetten. Door mijn lange ervaring in de gezondheidszorg weet ik precies hoe zorginstellingen denken en welke eisen zij stellen aan hun medewerkers om DE perfecte zorg te kunnen leveren. Het team van DNZB is zeer betrokken bij hun ZZP’ers en de Zorginstellingen waar zij voor werken. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om deze relaties goed en zuiver te houden en waar nodig te verbeteren.
DNZB werkt met een geautomatiseerd systeem (MijnDNZB) waar zowel de Zorginstellingen als de ZZP’ers gebruik van kunnen maken. Hierdoor kan er snel een match gemaakt worden tussen de aangevraagde dienst(en) en de geschikte ZZP’er. Daarnaast zal ik dagelijks contact onderhouden met de ZZP’ers die ik bemiddel.

Wil je als ZZP’er in de zorg aan de slag of ken je ZZP’ers die graag in de zorg willen werken? Neem contact met ons op, dan zal ik of één van mijn collega’s je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Tot ziens bij De Nederlandse Zorg Bemiddelaar!

Neem contact op met DNZB Haarlem

  • Contact informatie:

  • Delflandlaan 1, 1062 EA Amsterdam (Map Weergeven)

  • 0622835875 / 0681232132

  • amsterdam@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Haarlem