DNZB Eindhoven-Tilburg

U bent hier : Home / DNZB Eindhoven-Tilburg

DNZB Eindhoven-Tilburg

DNZB voor de regio Eindhoven-Tilburg en omstreken.

Twan van Brussel

Twan van Brussel, voor de regio Midden en Zuid-Oost Brabant en woonachtig en kantoorhoudend in Oisterwijk ben ik de ondernemer voor De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB). Door studie, werkervaring en privéomstandigheden (mantelzorg) ben ik geïnteresseerd geraakt in het effectief en efficiënt oplossen van knelpunten in het dienstrooster van een (thuis)zorginstelling. Dit door de juiste zelfstandige zorgprofessional (helpende, verzorgende, verpleegkundige) te matchen met een (thuis)zorginstelling.

Actieve regio

De regio Midden en Zuid-Oost Brabant is op het gebied van zorgontwikkelingen een vooruitstrevende regio. Naast de ‘formele’ zorg verzorgd door professionele partijen, de aanwezigheid en mijn relatie met in de regio prominent aanwezige Zorgverzekeraars (CZ en VGZ) , ontmoet ik in de regio ook veel burgerinitiatieven/coöperaties. Dit op het snijvlak van zorg, wonen en welzijn hun plek hebben of gaan krijgen. Deze initiatieven volg ik op de voet, niet alleen als ondernemer, maar ook als inwoner en als mens. Op al deze zorgonderdelen wil ik graag en kan ik vanuit mijn achtergrond een nuttige bijdrage leveren. Dit motiveert!

Motivatie

Ik wil tevens een bijdrage leveren aan de verhoging van de kwaliteit en kwantiteit in onze zorg. Dit met de DNZB visie: ‘meer handen aan het bed voor het hetzelfde geld’. Een heldere communicatie en transparante afspraken tussen partijen vind ik van het grootste belang. Ik sta voor een ondernemend en doortastende manier van optreden. Aanpakken! Contact met mensen vind ik prettig en mijn opstelling is klant- en mensgericht. Doe dit graag met een dosis humor en flair.

‘Uw zorg is ook mijn zorg’. Ben je zelfstandig zorgprofessional, heb je vergevorderde plannen om te starten als zelfstandig zorgprofessional, of worstel je als (thuis)zorginstelling met de invulling van het dienstrooster? Neem dan contact met me op.

Neem contact op met DNZB Eindhoven-Tilburg

  • Contact informatie:

  • Moergestelseweg 34A, 5062 JW Oisterwijk (NB) (Map Weergeven)

  • 06 80 18 27 36

  • t.brussel@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Eindhoven-Tilburg