DNZB Amsterdam

U bent hier : Home / DNZB Amsterdam

DNZB Amsterdam

DNZB voor de regio Amsterdam en omstreken.

Dirk van der Weijden, mede-eigenaar De Nederlandse Zorg Bemiddelaar(DNZB) regio Randstad en verantwoordelijk voor DNZB Amsterdam. In 2014 kreeg ik de kans om mij aan te sluiten bij DNZB en dit gezamenlijk verder uit te bouwen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. De afgelopen jaren is DNZB uitgegroeid tot het bedrijf dat er vandaag de dag staat. Een bedrijf waar wij trots op zijn!

Groeien en ontwikkelen zit in het DNA van DNZB. Wij blijven niet stil staan en vinden het super leuk om met het team successen te boeken. Wij ontvangen dagelijks positieve reacties van zowel zorginstellingen als zzp’ers. Dit motiveert ons elke dag om het weer een stuk beter te doen!

Team DNZB staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor de zorginstellingen en zzp’ers die met ons werken. Wij zijn bekend met de drukke piekmomenten in de zorg  en weten als geen ander dat goede service op deze urgente momenten cruciaal is. Wij als bemiddelaar hebben de taak om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Om dit voor iedereen gemakkelijk te maken, werken wij met ons eigen online planningsprogramma MijnDNZB.

Bij het bemiddelen tussen zorginstelling en ZZP’er is goede, duidelijke communicatie en service enorm belangrijk. Dit zet ik in mijn werk altijd voorop. Met deze aanpak bouw ik een langdurige relatie op met de zorginstelling en de ZZP’er. Samenwerken op een positieve en efficiënte manier komt de kwaliteit van de zorg ten goede. DNZB staat voor meer handen aan het bed voor hetzelfde geld. Hiermee creëren wij een win (zorginstelling) – win (zzp’er) – win (DNZB) situatie.

Hopelijk spreken wij elkaar snel!

Neem contact op met DNZB Amsterdam

  • Contact informatie:

  • Delflandlaan 1, 1062 EA Amsterdam (Map Weergeven)

  • 0622835875 / 0681232132

  • amsterdam@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Amsterdam